Svečka NATI

9,80

Koliko sveč boste pa letos prižgali na grobovih? Pri nas bo ob vsakem spomeniku svetila samo ENA in to bo…. SVEČKA NATI.

Svečka NATI je novost na našem trgu in je plod naše izdelave. Že na prvi pogled je nekaj posebnega in privabi številne poglede. Je zelo dekorativna in oponaša gorenje pravega ognja. Pred nakupom si spodaj oglejte še VIDEO predstavitev in se prepričajte, da je svečka NATI res nekaj posebnega.

Svečka vključuje: kvaliteten podstavek iz masivnega lesa, ki je odporen na vse vremenske ekstreme, velik plamen iz pleksi stekla ter LED čajno lučko, ki je prav tako namenjena zunanji uporabi. Čajna lučka že vsebuje 2 bateriji CR2032. Ko lučka preneha goreti, zamenjate samo bateriji in spet je pripravljena. Lučka sveti nekaj dni zelo intenzivno, nato postopoma manj in tako po 6-7 dneh preneha goreti. Svečko lahko uporabljate tudi brez baterije, tudi brez LED svetlobe je namreč čudovita.

Svečka je namenjena uporabi na prostem, seveda pa jo lahko uporabite tudi v notranjih prostorih. Podstavek je zelo stabilen in bo kljuboval vetru in močnemu dežju.

Ob naročilu spodaj označite, če želite posvetilo in vpišite besedilo. POSVETILO JE BREZ DOPLAČILA.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , , , ,