Usnjeni našitki za označevanje, 5 kom

3,00

Opis

Ali potrebujete samo par našitkov in se ne ukvarjate redno s šivanjem, kvačkanjem in ustvarjanjem? Potem ste na pravem naslovu. V kolikor ste ustvarjalka ali ustvarjalec in iščete našitke za branding vaših izdelkov in želite z mano sodelovati dolgoročno kliknite tu – Usnjeni, leseni in kovinski našitki za branding ročno narejenih izdelkov | Nas5-Art (nas5-art.si).

Našitki za označevanje tekstila, obutve in ostale opreme, so ustvarjeni z namenom, da lično organiziramo in označimo vse, kar nam je pomembno, da se ne izgubi, zameša. Hkrati je lep modni dodatek, s katerim boste pritegnili pozornost.

Našitek je usnjen, v dimenziji 3 x 1,5 cm, nanj se vgravira ime, priimek, beseda, vzdevek ali karkoli drugega po vaši želji. Ob naročilu v obrazec vpišite izbrano besedo (lahko tudi 2). Našitki so zelo kakovostni in pralni so do 40 stopinj.

Kot že ime pove, ploščico sami prišijete na izbran material. Enostavna je tudi odstranitev, samo porežete sukanec in nato našitek lahko prišijete drugam.

Ob naročilu prejmete 5 našitkov. Za naročilo večjega števila v košarico dodajte več paketov (2 za 10 kosov, 3 za 15 kosov itd.).

Ob naročilu izberite željeno

V kolikor se ukvarjate s kvačkanjem, šivanjem ali ustvarjanjem in vas zanima redno naročanje našitkov in ostalega materiala v kategoriji KVAČKANJE, ŠIVANJE IN USTVARJANJE za katere potrebujete svoj logo mi pišite na , na messenger na facebooku, saj vam bom pripravila LOGO po vaših željah in v dimenzijah, ki jih potrebujete. Pred končnim izrezom vam bom pripravila nekaj zanimivih predlogov, med katerimi boste izbirali in nato še poskusne izreze, da se boste lažje odločili. Ves čas bom z vami v kontaktu, da bomo pripravili logo, ki vam bo res všeč. To pomeni, da vam pošljem fotografije predlogov in poskusnih izrezov. Cena teh našitkov je nižja, prvič pa plačate znesek oblikovanja loga. Ob ponovnem naročilu plačate nato samo ceno našitkov. Link na te izdelke – Usnjeni, leseni in kovinski našitki za branding ročno narejenih izdelkov | Nas5-Art (nas5-art.si)