Nalepke – 12 nalepk po vašem izboru

5,007,00

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , ,

Opis

V tem paketu si sami ustvarite svojo kombinacijo napisov za organizacijo vašega doma. Upoštevajte želeno veličino napisov, glede na spodnje primere, in barvo. 1 nalepka je lahko sestavljena iz največ 2 besed (pogojno 3, če so besede kratke). Besede vpišite in jih ločite z vejico (npr.: Želeni napisi: moka, sol, prašek, mehčalec, sladkor,…). Cena vključuje 12 nalepk. V kolikor izberete dva paketa, zapišete 24 napisov. Prenos nalepk je enostaven in zraven dobite navodila.

Nalepke se dobijo v treh velikostih črk – večje, srednje in male, ter v 4 barvah: bela, srebrna, črna in svetlo zelena. Nalepke, ki so sestavljene iz več kot 1 besede so zapisane v dveh vrsticah.

Vam je izdelek všeč in bi ga radi uporabili kot novoletno darilo za najdražje? Ob vsakem nakupu do 31.12.2019 prejmete brezplačno čestitko z imenom prejemnika, zato pri naročilu označite ime. Hkrati pa lahko za darilo uporabite našo DARILNO EMBALAŽO – BUNKO.

Velikosti – izberete v meniju:

  • VELIKE ČRKE – dimenzije dolgih besed (npr. testenine) so 10 x 2,2 cm, dimenzije srednjih (npr. kakav) so 6,2 x 2,2 cm, kratkih besed (npr. kis) so 3 x 2,2 cm in besed v dveh vrsticah (npr. ovseni kosmiči) so 8 x 5,4 cm.
  • SREDNJE ČRKE – dimenzije dolgih besed (npr. testenine) so 7,5 x 1,6 cm, dimenzije srednjih (npr. kakav) so 4,5 x 1,6 cm, kratkih besed (npr. kis) so 2,1 x 1,6 cm in besed v dveh vrsticah (npr. ovseni kosmiči) so 5,8 x 3,9 cm.
  • MALE ČRKE – dimenzije dolgih besed (npr. testenine) so 6 x 1,3 cm, dimenzije srednjih (npr. kakav) so 3,6 x 1,3 cm, kratkih besed (npr. kis) so 1,7 x 1,3 cm in besed v dveh vrsticah (npr. ovseni kosmiči) so 4,7 x 3,2 cm.

Lahko pa si pogledate še ostale že pripravljene mešanice nalepk – PRALNICA, KOPALNICA, PISARNA, LCHF, ZDRAVA ŽIVILA, POSEBNA ŽIVILA, OSNOVNE ZAČIMBE, ZAČIMBE DODATNE IN ČAJI.

Dodatne informacije

Darilna embalaža

Vključi