Tekstilne etikete – za našitje, 1 kos

1,50

NOVO –> etikete za večkratno uporabo in našitje. Z njimi se oblačila ne bodo več izgubila. So res nekaj posebnega in zelo dekorativne na oblačilih. Označite lahko tudi torbe, kape, šale, celo obutev.

Šifra: N5A63366 Kategorija: Oznaka:

Opis

Naše označevalne tekstilne etikete so idealne za šolo, vrtec in prosti čas. Z njimi sami označite kose tekstila, za katere želite, da se ne zamešajo in da se hitreje najdejo. Višina nalepke je 23,5 mm in dolžina 49 mm. Velikost samega napisa se prilagodi glede na število črk in število besed. Maximum: sta 2 daljši ALI 3 kratke besede. Želen napis ob naročilu vpišete zgoraj. Prav tako barvno kombinacijo. V opombe zapišite želeno kombinacijo barv (npr. bela podlaga, črn napis; zelena podlaga, siv napis itd.) Izbirate med naslednjimi barvami: bela, črna, siva, rdeča, oranžna, rumena, temno zelena, svetlo zelena, svetlo modra, temno modra, svetlo roza, temno roza, srebrna, zlata. Vsaka etiketa ima ob strani luknjico, tako da etiketo lažje in bolj natančno lahko prišijete. Etiketa je za večkratno našitje in ko otrok oblačilo preraste etiketo enostavno našijete na drugo oblačilo. Etikete so pralne do 60 stopinj celzija.

Etikete so primerne tudi za branding ročno narejenih oblačil. Nanje lahko natisnemo tudi vaš logo. Za večjo količino našitkov nudimo popust. Za več informacij nam pišite na .