Stoječa tabla za obletnice

16,0020,00

Počisti

Opis

Naše table so narejene po vaših željah in skrbno sestavljene za vsakega prejemnika posebej. Dekoracija je visoka 35 cm. Osnovni motiv pride v natur barvi lesa, obarvajo se črke in papirna dekoracija. Seveda vam lahko pobarvamo celo tablo, v tem primeru nas kontaktirajte, da se dogovorimo za podrobnosti.

POSTOPEK NAROČILA

  1. Z IMENOM ALI BREZ –> Izberete ali vključimo na tablo prejemnikovo ime…kot je npr. Barbara na fotografiji. V kolikor ga ne želite, to označite. V tem primeru je tabla v isti velikosti, na mestu imena pride zapolnjen prostor.
  2. BARVA… izberete barvo številk na tabli.
  3. PAPIRNATA DEKORACIJA… označite ali vključimo papirnato dekoracijo ali ne. Barve le-te nato vpišite spodaj v prostor “Barvna kombinacija papirnate dekoracije”. Papirnata dekoracija je možna tudi za moške motive. V tem primeru naredimo rože v bolj temnih barvah, črna, rjava ali siva. Možno je narediti tudi kako drugo dekoracijo. Za več informacij nam pišite na ali nas pokličite.
  4. IZBRAN MOTIV. Izbirate lahko med različnimi motivi. Več fotografij je v galeriji izdelkov. Izbirate med: ROŽO, AVIONOM, DETELJICO, SRCEM, PROMETNIM ZNAKOM, ROKO, METULJEM.
  5. IZBRANO IME. Ne pozabite vpisati imena, če ga želite vključiti na tablo.

Cene se razlikujejo glede na to ali na dekoracijo vključimo ime in papirnato dekoracijo. Cene za izbrano kombinacijo so navedene ob naročilu.

Po oddanem naročilu vas kontaktiramo, da še enkrat skupaj preverimo podrobnosti. Pred dokončnim izrezom vam pošljemo na mail osnutek.

 

Dodatne informacije

Z imenom ali brez

brez imena, vpisano ime

Barva

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Papirnata dekoracija

brez, vključi