Rože v okvirju z bleščicami

35,00

Opis

Uživajte v pogledu na ročno narejen cvetlični vrt v lastnem domu. Vsaka rožica je ročno in z ljubeznijo narejena pri nas in skrbno pritrjena na okvir.

Dekoracija se bo podala v prav vsak notranji prostor.

Okvir je samostoječ, možno pa ga je obesiti tudi na steno. Dimenzije okvirja so: globina – 4 cm, dolžina – 21,7 cm in višina – 26,7 cm. Okvir je iz lesa, masiven, v črni ali srebni barvi z drobnimi bleščicami. Barvo okvirja, ki jo želite naročiti, vpišite v opombe ob naročilu.

Sami izberete tudi barvo rožic. Rožice so narejene iz debelejšega papirja. Vse rožice lahko naročite v enaki barvi ali pa izberete barvno kombinacijo, se pravi polovica rožic je v eni barvi in druga polovica v drugi.

POMEMBNO: V opombe “Barvna kombinacija rožic” vpišite barve, ki jih izbirate. Izbirate lahko praktično med vsemi barvami, napišete lahko npr. svetli, temni odtenek. Pred izdelavo vam na email pošljem v predogled, kako bo končni izdelek izgledal, tako da se lahko dokončno dogovorimo takrat. 

Nekaj predlogov: – vse rožice rdeče, notranjost bela

                                – polovica rumene (notranjost bela), polovica bele rožice (notranjost rumena)

                               – liha vrsta: vijolične (notranjost rumena), soda vrsta: svetlo rumene (notranjost vijolična) ITD.

Kot rečeno, izbirate med vsemi barvami, tako živahnimi, pastelnimi, kot tudi osnovnimi toni. Notranjost rožice je popestrena z rahlimi bleščicami, kar dekoraciji doda piko na I.

Dekoracijo prejmete po plačilu v roku 3 delovnih dni.

Možno je naročiti tudi dekoracijo v večjih dimenzijah. V tem primeru na pišite na .