Rože v okvirju – bel ali črn okvir

35,00

Opis

Uživajte v pogledu na ročno narejen cvetlični vrt v lastnem domu. Vsaka rožica je ročno in z ljubeznijo sestavljena in skrbno pritrjena na okvir. Dekoracija polepša vsak prostor in vnese vanj delček pomladi.

Okvir je samostoječ, možno pa ga je obesiti tudi na steno, saj je priložena tudi kljukica. Dimenzije okvirja so: globina – 6 cm, dolžina – 25 cm in višina – 25 cm. Okvir je iz lesen, trenutno na voljo v beli in črni barvi. Barvo okvirja, ki jo želite naročiti, vpišite v opombe ob naročilu. V tem sestavu prejmete 6 rožic, ki so pritrjene na okvir. Okvirju je priložena prozorna zaščita, ki jo lahko vstavite v okvir in rože ščiti pred prahom.

Sami izberete tudi barvo rožic. Rožice so narejene iz debelejšega svetlečega papirja. Vse rožice lahko naročite v enaki barvi ali pa izberete barvno kombinacijo, se pravi polovica rožic je v eni barvi in druga polovica v drugi.

POMEMBNO: V opombe “Barvna kombinacija rožic” vpišite barve, ki jih izbirate. Izbirate lahko med vsemi barvami, napišete lahko npr. svetli, temni odtenek. Pred izdelavo vam na email pošljem v predogled, kako bo končni izdelek izgledal, tako da se lahko dokončno dogovorimo takrat. 

Nekaj predlogov: – vse rožice rdeče, notranjost bela

                                – polovica rumene (notranjost bela), polovica bele rožice (notranjost rumena)

                               – liha vrsta: vijolične (notranjost rumena), soda vrsta: svetlo rumene (notranjost siva) ITD.

Kot rečeno, izbirate med vsemi barvami, tako živahnimi, pastelnimi, kot tudi osnovnimi toni. Notranjost rožice je popestrena z rahlimi bleščicami, kar dekoraciji doda piko na I. 

Dekoracijo prejmete po plačilu v roku 3 delovnih dni.

Možno je naročiti tudi dekoracijo v večjih dimenzijah. V tem primeru na pišite na .