Lesena črka z dekoracijo

26,0066,00

Počisti

Opis

Prečudovita stenska dekoracija bo popestrila vsak prostor in dodala nežno eleganco in toplino. Črka je dobavljiva v različnih dimenzijah in barvah. Velikost dekoracije se prilagodi glede na veličino črke. To pomeni, da se rože povečajo/zmanjšajo v skladu z dimenzijo črke. Velikost črke na fotografiji je npr. 25 x 30 cm. V naročilu označite barvo črke in barvo papirnatih rož. Globina črke je 20 mm. Papirnate rože so ročno delo in so narejene iz močnejšega papirja, tako da se ob primernem rokovanju ne poškodujejo. V vsako rožo je vloženo veliko dela in truda. V kolikor želite manj/več rožic nam pišite na .
Komplet vsebuje:
1 leseno črko v izbrani dimenziji in barvi in
9 papirnatih rož v izbrani barvi (1 zelo velika, 2 veliki, 4 srednje, 2 mali).
Pomembno: Izbirate lahko med naslednjimi barvami.
Barve črk: siva antracit (na fotografiji), svetlo siva, črna, rdeča, zelena, rumena, bela, svetlo roza, vijola z bleščicami, vijola brez bleščic, srebrna, zlata.
Barva papirnatih rož – v skladu s fotografijo izberite barve: npr. kombinacija: roza, svetlo siva (velja za fotografijo, ki je za vzorec)
Izbrane barve označite v opombe ob naročilu na tej strani.
Lahko pa pokličete na telefon: 041 760 753 ali pišete na in nam zaupate svoje želje. Potrudili se bomo, da boste zadovoljni. Naredimo tudi čisto po vaših željah.

Dodatne informacije

Velikost

, , , , , , , ,